Politica Retur

Politica Retur
Consumatorul / clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor de catre consumator conform “Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative”.

Un produs poate fi returnat (fara sa fie necesara o explicatie) în termen de maxim 14 zile de la primirea lui de catre cumparator.
Procesul de returnare apartine in exclusivitate clientului. Returnarea se poate face doar prin curier rapid (orice firma de curierat doriti). In cazul unui retur, taxa de transport este achitata de catre client. Atentie, coletul de retur NU trebuie sa fie cu plata ramburs !
Este necesar sa mentionati in scris pe factura daca doriti înlocuirea cu un alt produs sau returnarea banilor. În cazul în care optati pentru returnarea banilor acestia vor fi înapoiati prin transfer bancar în maxim 14 de zile de la primirea returului. Va fi returnata contravaloarea produsului, fara taxa de transport.
Produsele returnate vor fi acceptate doar daca:
– nu prezinta semne ca ar fi fost modificate, purtate sau spalate.
– in cazul in care comanda a fost insotita de un cadou, acesta trebuie returnat impreuna cu produsul / produsele returnate, in acelasi colet.

La primire vom verifica atent produsele, iar in cazul in care constatam probleme vom refuza retur-ul.
Daca indepliniti toate conditiile de retur, atunci vom accepta returnarea produsului / produselor si rambursarea sumelor platite de client pe produsele cumparate. Coletele cu plata ramburs nu vor fi acceptate !

Adresa pentru returnarea produselor (doar prin curier si fara ramburs):
AJMAL INVEST SRL
Strada Aleea timisul de jos, nr 5,Bucuresti
Bucuresti – sector 6
Telefon: 0731.821.921

Site ANPC (Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor): http://www.anpc.gov.ro/

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart