Intrebari frecvente

INTREBARI
Cat costa livrarea produselor?
Orice comanda care depaseste 299 lei beneficiaza de transport GRATUIT ! Pentru comenzi sub 299 lei,costurile sunt urmatoarele: 19 lei oriunde in tara!

In cat timp primesc produsele?
Produsele sunt livrate in cel mai scurt timp dupa comanda. De regula, livrarea la domiciliu se face in 24 de ore, insa in functie de distante, poate ajunge pana la 48 de ore.

Cand sunt procesate comenzile?
Daca plasezi o comanda online sau telefonic pana in ora 14:00, comanda va fi procesata in aceasi zi. Comenzile dupa ora 14:00 vor fi procesate si trimise a doua zi lucratoare.

Ce trebuie sa fac daca am gresit in comanda modelul, numarul produsului sau datele mele?
Daca ai gresit comanda, numarul sau datele tale, poti suna la 0731 821 921 in zilele lucratoare si in intervalul orar 10:00 – 18:00

Pot comanda online de pe site daca nu am cont?
Da, poti comanda online is fara sa-ti faci cont, daca completezi informatiile personale corect. Iti poti face cont pentru a facilita comenzile ulterioare.

Datele mele sunt in siguranta?
Desigur! Toate datele cumparatorilor sunt protejate conform legii 677/2001 si sunt folosite doar in scopul declarant de acest site strict pentru realizarea comenzilor. Site-ul nostru farida.ro nu promoveaza spamul si detine certificate SSL, asadar nu facem publice datele primite si nu vindem baze de date cu informatii referitoare la contactele personale ale clientilor.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart